PROŠNJA ZA ODSTOP DELA DOHODNINE AMDGORICA

You are here

DOHODNINA IN DOBRODELNOST

DOHODNINA IN DOBRODELNOST

 
Spoštovani člani AMD Gorica!
 
Želimo vas obvestiti, da vi, vaši svojci, prijatelji in drugi, lahko darujete del dohodnine našemu društvu. To dohodnino bi sicer pustili v državnem proračunu. Zato je donacija za vas brezplačna.
Na podlagi Zakona o dohodnini in Uredbi o namenitvi dela dohodnine za donacije, je med upravičenci do donacij od leta 2014 dalje tudi AMD Gorica.
Možnost donacije imate vsi, ki oddajate dohodninsko napoved. Torej vsi davčni zavezanci, ki ste rezidenti republike Slovenije v skladu z zakonom, ki ureja dohodnino. Do 0,5 % dohodnine, odmerjene z dokončno odločbo od dohodkov, ki se vštejejo v letno davčno osnovo, lahko namenite enemu ali več upravičencem. Če tega ne storite se vaša dohodnina vrne v proračun RS.
Naprošamo vas, da svoj del dohodnine namenite Avto moto društvu Gorica za podpiranje naših programov. Osveščanju o varnosti v cestnem prometu, organizacijo razstav starodobnih vozil, športnih prireditev in tekmovanj.
Za podporo se vam zahvaljujemo .
V prilogi imate obrazec za odstop dela dohodnine Avto moto društvu Gorica, ki ga prosim, če se tako odločite, dopolnite s svojimi podatki, podpišite in pošljite na naš naslov ali oddate na davčni upravi.
 
Vsaka beseda, vsak pogled,
vsako dejanje in vsak nasmeh
lahko prinese srečo drugim ljudem.
Vsak trenutek je lahko nov začetek.

VSE DOBRO V NOVEM LETU 2015 VAM ŽELI
KOLEKTIV AMD GORICA